4.3-6.3 Keskiviikko aamuna menin työmaalle klo 7.30 ja siellä minua odottamassa oli Michael ja Andreas jotka tapasimme tiistaina tutustumis kierroksella. He eivät puhu englantia juuri ollekaan joten keskustelu heidän kanssaan on vähäistä. Aloitimme juomalla kahvit ja sen jälkeen he näyttivät että mitä meidän pitää tehdä. Hommaksi selvisi että kalustamme kerrostalon kylpyhuoneita ja vessoja ja aloitamme lämminvesivaraajien asennuksella. Ensinmäisellä viikolla saimme kahden kerroksen varaajat asennettua ja selvisi että maanantaina tulee neljännen kerroksen varaajat (13 kpl) ja ne pitää kantaa portaita pitkin paikoilleen, koska hissi ei ollut vielä toiminnassa.

9.3-11.3 Maanantaina aamuna kasasimme varaajien varoventtiilejä valmiiksi odotellessamme, että varaajat tulevat. Kun saimme viimeiset venttiilit kasattua pitikin sopivasti mennä purkamaan varaajat kuorma-autosta. Kannoimme varaajat ylös ja aloimme asentamaan niitä paikoilleen siinä menikin koko päivä ja ongelmia tuotti parin varaajan kohdalla se että kannakkeet oli laitettu liian ylös joten varaaja ei mahtunut menemään paikoilleen. Tiistaina saimme neljännen kerroksen varaajat asennettua aamu päivästä. Siivottiin sotkuja siinä ruokailua odotellessa. Kun olimme syöneet saapui viidennen kerroksen varaajat niitä oli  kahdeksan kappaletta ja eiku kantamaan. Varaajat saimme keski viikkona asennettua loppuun. Loppu päivän laitomme hanoja valmiiksi lavuaareihin ja asensimme pari paikoilleen 

12.3-13.3 Torstaina ja perjantaina asensimme pesualtaita 1 ja 2 kerrokseen ja perjantaina selvisi että maanantaina menen toiseen firmaan töihin nimeltä HöPo-Haustechnik. Kävimme tutustumassa toiseen firmaan ja sopimassa että he tulevat hakemaan minut edellisen työmaan läheiseltä kaupalta 7:30.