Aloitin työt Pucherilla keskiviikkona 4.3. eli kahdeksan päivää töitä takana. Kerron nyt mitä nuihin kahdeksaan on mahtunut.

Ensimmäinen päivä, minua tullaan seitsemältä hotellilta hakemaan. hyppään auton kyytiin ja tapaan uuden työkaverini Karlin. Hän puhui englantia ihan hyvin, joten jonkin verran pystyimme juttelemaan. Sovimme että hän tulee jatkossa hakemaan minua puoli kahdeksalta, niin kerkeän syödä hotellin aamupalan. Ajoimme Pucherin toimipisteelle, joimme kahvit ja Karl selvitti mitäs me tulemme tekemään. Homma selvisi että luvassa olisi pieniä keikka hommia siellä täällä. Kävimme vaihtamassa varoventtiiliä, korjaamassa vuotavaa viemäriä ja ihmettelemässä muutamaa viallista pumppua. Näissä pienissä keikka hommissa vierähti kaksi ensinmäistä päivää.

6.3. perjantaina Karl haki minut hotellilta jälleen, mutta tällä kertaa en työskentelisikään hänen kanssaan. Minut vietiin melko isolle tehtaalle joka paljastui myllyksi ja homman nimi oli semmoinen että täällä asennettaisiin pattereita ja ilmastointilaitteita. Lämpöenergia tuotetaan polttamalla pölyä? jota jyvien mylläyksessä syntyi, ihan tarkkaa en tajunnut koska kielimuuri. Mutta kuulema jokin tämmöinen uusi juttu, ainakin itävallassa. Kanssani myllyllä oli kaksi putkiasentajaa, jotka eivät puhuneet englantia käytännössä yhtään, kommunikointi oli vaikeaa. Käsillä osoittelimme ja yritimme saada toisista selvää. Ensimmäin päivä meni ihmetellessä ja katsellessa. Seuraava päivä meni jo paremmin, aloimme asentamaan ilmastointilaitetta paikalleen ja siihen jäähdyttimelle ja lämmittimelle putket. Koko seuraava viikko meni ilmastointilaitteen kimpussa, hamputusta ja puristus liitoksia oli paljon. Työsken 7:45 - 16:00 ja pidämme sinäaikana yhden n. tunnin mittaisen tauon, jolloin käymme syömässä edullisessa divano nimisessä pitseria ravintolassa. Koitin pistää kuvia työvaiheista mutta jostain syystä en niitä tähän saanut, kokeillaan seuraavalla kerralla uudestaan.