Tässä postauksessa kerromme nyt mitä olemme touhunneet vapaa-ajallamme.

Arkipäivinä emme ole paljookaan jaksaneet töiden jälkeen touhuta, päivä hurahtaa kun saapuu hotellille ja käy syömässä, sitten se ilta puskeekin jo päälle. Onneksi on viikonloput jolloin aikaa jää vähän muuhunki. Ensinmäisenä viikonloppuna kiertelimme ympäri Grazin keskustaa, nautimme auringosta ja kahviloiden antimista. Kävimme katsastamassa Grazin kuuluisimman nähtävyyden, kukkulalla sijaitsevan kellotornin, Schlossbergin. Kukkulan päältä avautui upeat maisemat, punertavia kattoja silminkantamattomiin. Kellotornin ympäriltä löytyi monenlaista kahvilaa ja puistoa, todella hieno paikka.

Toisena viikonloppuna kävimme Sigridin kyydillä wienissä, shoppailimme, söimme ja joimme hyvin. Wien oli suuri ja kaunis kaupunki, josta tosin vain pikkuriikkisen osan kerkesimme nähdä, sillä päiväreissulla vain olimme.

Kolmantena viikonloppuna kävimme paikallisen ammattikoulun opettajan Thomasin kanssa vaeltamasassa Schöckl nimisellä vuorella, jonka huipulle saakka kiipesimme. Vaeltaessa löysimme muutaman geokätkönkin. Matka oli uuvuttava mutta sitäkin hauskempi!